AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında kendi kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında kendi kafasının kesildiğini görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kendi kafasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kafasının kesildiğini görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, şansının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyunun kafasının kesildiğini görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kafa kesildiğini görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kafasının kesildiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kafasi kesilmek planlarının işe yarayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir