AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kaşınmak

Kahve falında kafası kaşınmak

Kahve falında kafası kaşınmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında kafası kaşınmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Kahve falında kafası kaşınmak kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında kaşı kesmek insanlar arasında yüceleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaş kaldırmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin kaşını almak yükseleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında kaşı uzamak çok yorulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında saç ve kaş boyatmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaş çıkması görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaş olmadığını görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir