AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini büyütmek

Kahve falında evini büyütmek

Kahve falında evini büyütmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, sevindirici haberler alınacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, malın bereketinin artmasına işaret etmektedir.

Kahve falında evini büyütmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tarafsız veya objektif olmanız gerekebilir.

Kahve falında evini büyütmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında evinin büyüdüğünü görmek ekmek bulamayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir evin büyüdüğünü görmek o işten ekmek yiyeceğine, inancından ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında evin büyüdüğünü görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böceğin büyüdüğünü görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bir bebeğin büyüdüğünü görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlerin büyüdüğünü görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalettir.

Kahve falında kendinin büyüdüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir