AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek desteksiz kalacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, fenalıkta bulunmaya, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, üzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fidanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına işarettir.

Kahve falında evi büyütmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında göz bebeğinin büyüdüğünü görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkon büyütmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin büyüdüğünü görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçların büyüdüğünü görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının büyüdüğünü görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hak yemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir