AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini büyütmek

Kahve falında işyerini büyütmek

Kahve falında işyerini büyütmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerini büyütmek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Kahve falında işyerini büyütmek tatsızlıkların aşılacağına, kısmetinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında işleri büyütmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına inanılır.

Kahve falında işini büyütmek hayırlı bir döneme girileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında işyerinin büyüdüğünü görmek işlerine dört elle sarılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin büyüdüğünü görmek yeni ev eşyaları alınacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında gözlerin büyüdüğünü görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında küçük bebeğin büyüdüğünü görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek makamını kaybedeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir