AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı siyah at görmek

Kahve falında kanatlı siyah at görmek

Kahve falında kanatlı siyah at görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı siyah at gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında kanatlı siyah at görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kanatlı at görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalet eder.

Kahve falında uçan beyaz kanatlı at görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine inanılır.

Kahve falında kanatlı beyaz at görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanatları olan at görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kanatlı at görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı uçan at görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalet eder.

Kahve falında kanatlı at görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir