AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan yaralandığını görmek

Kahve falında kafadan yaralandığını görmek

Kahve falında kafadan yaralandığını görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan yaralandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Kahve falında kafadan yaralanmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kafadan yara koparmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan yaralandığını görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan bıçaklandığını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında kafadan kan aldırmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulur.

Kahve falında kafadan kurt çıkarmak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak adının kirletilmeye çalışılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir