AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan öpülmek

Kahve falında kafadan öpülmek

Kahve falında kafadan öpülmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Kahve falında kafadan öpülmek gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Kahve falında kafadan bit dökmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında kafadan bit temizlemek malının, parasının ve makamının artacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kafadan kan aldırmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, ağlayacağına, strese gireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir