AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan yara koparmak

Kahve falında kafadan yara koparmak

Kahve falında kafadan yara koparmak malının ve parasının ziyan olacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan yara koparmak gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Kahve falında kafadan yara koparmak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan yaralandığını görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan yaralanmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kafadan kurt çıkarmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, hırsızlık yapacağına inanılır.

Kahve falında kafadan kan akmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak yaşadığı yokluğun biteceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işarettir.

Kahve falında kafadan bıçaklandığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan vurularak ölmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir