AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan sirke temizlemek

Kahve falında kafadan sirke temizlemek

Kahve falında kafadan sirke temizlemek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, üzeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafadan sirke temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kafadan sirke temizlemek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kafadan sirke ayıklamak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında kafadan bit temizlemek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, karın artacağına inanılır.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan kurt çıkarmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan bıçaklanmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir