AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan bıçaklanmak

Kahve falında kafadan bıçaklanmak

Kahve falında kafadan bıçaklanmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, yeni kararlar alınacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kafadan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Kahve falında kafadan bıçaklandığını görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafadan bıçaklanmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında kafadan bit görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan kurt çıkarmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak hem moral hem de çareler bulacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafadan bit almak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir