AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan kurt çıkarmak

Kahve falında kafadan kurt çıkarmak

Kahve falında kafadan kurt çıkarmak büyük bir mala sahip olacağına, onu borçtan kurtaracağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kafadan kurt çıkarmak gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Kahve falında kafadan kurt çıkarmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Kahve falında kafadan iğne çıkarmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan yara koparmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, malının ve aşının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan kurşun yemek kafa dağıtacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan vurularak ölmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan öpülmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir