AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan böcek ayıklamak

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak onları gücendireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işarettir.

Kahve falında kafadan sirke ayıklamak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan bıçaklanmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan ameliyat olmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir