AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan öpmek

Kahve falında kafadan öpmek

Kahve falında kafadan öpmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Kahve falında kafadan öpmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kafadan akan kan görmek işlerinde bereket olacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan bit temizlemek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan kan aldırmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan bit dökmek kasasının ağırlaşacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir