AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan bit almak

Kahve falında kafadan bit almak

Kahve falında kafadan bit almak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan bit almak gördüyseniz:

  • Çabalarınız boşa gitmesin.

Kahve falında kafadan bit temizlemek gelirinin daimi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit dökmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kafadan bit görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, darda kalacağına inanılır.

Kahve falında kafadan bit almak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına tabir olunur.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek rütbe edineceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafadan sirke temizlemek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir