AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada beyaz bit görmek

Kahve falında kafada beyaz bit görmek

Kahve falında kafada beyaz bit görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin çoğalacağına, maddi kayıpların olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada beyaz bit gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Kahve falında kafada beyaz bit görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafa bit görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasında bit öldürmek maddi durumunuzun düzeleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında biti kafada görmek borçları varsa ödeyeceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına yorulur.

Kahve falında kafada sirke bit görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kafanda bit görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir