AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam ısırmak

Kahve falında adam ısırmak

Kahve falında adam ısırmak işsiz ise işe gireceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayatından razı geleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında adam ısırmak gördüyseniz:

  • Başka insanlar sizi olumsuz etkiliyor.

Kahve falında adam ısırmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini köpek ısırdığını görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çocuklarının fazla olacağına yorulur.

Kahve falında sırtını ısırmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yılan ısırmak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanağını ısırmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işarettir.

Kahve falında tavşan ısırdığını görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunu ısırmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elini ısırmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir