AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ısırdığını görmek

Kahve falında aslan ısırdığını görmek

Kahve falında aslan ısırdığını görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, başarısının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, dinine bağlı kalacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında aslan ısırdığını gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Kahve falında aslanın elini ısırdığını görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında aslanın ısırdığını görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret eder.

Kahve falında aslan ısırdığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında aslan ısırmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etini ısırmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin ısırdığını görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartalın ısırdığını görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun ısırdığını görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir