AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek aşama kaydedeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, zorlukların giderileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan ısırdığını görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanın ısırdığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde tavşan görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında karıncanın elini ısırdığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında elini ısırmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini yılan ısırmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında timsahın elini ısırdığını görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir