AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan derisini yüzmek

Kahve falında yılan derisini yüzmek

Kahve falında yılan derisini yüzmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, dinini yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında yılan öldürüp derisini yüzmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın derisini yüzmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yılan derisi yüzmek aldığı borçların katbekat artacağına, kara kara düşünür olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan derisini yüzmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek derisini yüzmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında koyun derisi yüzdüğünü görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek derisi yüzmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi derisi yüzmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir