AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak

Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak

Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, zorlukları atlatacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda meydana gelen beklenmedik gelişmeler dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak düşmanından kurtulmaya, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kafada bit ayıklamak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bit sirke ayıklamak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına inanılır.

Kahve falında bit ayıklamak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bit ayıkladığını görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir