Kahve falında kadınlarla yatmak

Kahve falında kadınlarla yatmak borçların ve dertlerin biteceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, birçok engelin aşılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kadınlarla yatmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kadınla yatmak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka kadınla yatmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla yatmak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki kadınla yatmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadınla yatmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınlarla yatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir