AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kadınla yatmak

Kahve falında iki kadınla yatmak

Kahve falında iki kadınla yatmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Kahve falında dul kadınla yatmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işarettir.

Kahve falında yabancı kadınla yatmak çok zor zamanlar geçireceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kadın kadına yatmak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir kadınla yatmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kadınlarla yatmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kadınla yatmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla yatmak rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir