AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla yatmak

Kahve falında bir kadınla yatmak

Kahve falında bir kadınla yatmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, insanlardan takdir toplayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiyle ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz.

Kahve falında kadınlarla yatmak rahatlığa ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadınla yatmak rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka kadınla yatmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, ortalığın karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla yatmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kadınla yatmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kadınla yatmak musibetlerin yaşanacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kadınla yatmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir