AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınla yatmak

Kahve falında yaşlı kadınla yatmak

Kahve falında yaşlı kadınla yatmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylerle vakit geçirin.

Kahve falında yaşlı kadınla yatmak bunalacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadınla yatmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında iki kadınla yatmak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadınlarla yatmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı kadınla yatmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla yatmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bir kadınla yatmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir