AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok korkmak ve ağlamak

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında ağlamak korkmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında korkmak ve ağlamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ağlamak ve korkmak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak toplum içindeki değerinin artacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korkmak ağlamak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak inancının eksileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bağırmak ve korkmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalet eder.

Kahve falında düşmandan korkmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir