AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınları oynarken görmek

Kahve falında kadınları oynarken görmek

Kahve falında kadınları oynarken görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hobilerine eğileceğine, borcunun çok olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında kadınları oynarken gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, yatırım, düzenleme ya da planlamada meydana gelecek değişiklikler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında oynayan kadınlar görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadınları oynarken görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında oynayan kadın görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında top oynandığını görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oynayan erkek görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında dişinin oyulduğunu görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında oynayanları görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir