AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynayan erkek görmek

Kahve falında oynayan erkek görmek

Kahve falında oynayan erkek görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, içine kapanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında oynayan erkek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, yatırımlarınızı veya ailenizle ilgili endişelerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında oynayan erkek görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin oyulmasını görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalet eder.

Kahve falında birini kumar oynarken görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını oynarken görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını oynarken görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü oynarken görmek yeni kişilerle tanışacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü oyulmak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi oynarken görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir