AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynayan kadın görmek

Kahve falında oynayan kadın görmek

Kahve falında oynayan kadın görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine inanılır.

Kahve falında oynayan kadın gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Kahve falında oynayan kadın görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, manevi mutluluğu tadacağına rivayet eder.

Kahve falında oynayan kadınlar görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadınları oynarken görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde oynayan görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına işarettir.

Kahve falında okey oynayanları görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölüleri oynarken görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını kumar oynarken görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir