AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynayan kadınlar görmek

Kahve falında oynayan kadınlar görmek

Kahve falında oynayan kadınlar görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında oynayan kadınlar gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Kahve falında kadınları oynarken görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oynayan kadın görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında oynayan kadınlar görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sosyal konumunun değişeceğine alamet eder.

Kahve falında oy kullanmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oynayan ayı görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine yorulur.

Kahve falında saçla oynandığını görmek bilgi ile donanacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya alamet etmektedir.

Kahve falında babayı oynarken görmek tatsızlıklar çıkacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basketbol oynandığını görmek sıkıntı yaşanacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir