AnaSayfa / Genel / Kahve falında oynayanları görmek

Kahve falında oynayanları görmek

Kahve falında oynayanları görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında oynayanları gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir.

Kahve falında ölünün oynamasını görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz oğlakla oynarken görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kumar oynarken görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kumar oynarken görmek kem gözlere geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak işinde uzmanlaşacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına yorulur.

Kahve falında saçla oynandığını görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir