AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş patlıcan gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Kahve falında oyulmuş patlıcan görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında birini oynarken görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında okey oynayan görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında top oynayan birini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi oynarken görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına yorulur.

Kahve falında dişin oyulduğunu görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına yorulur.

Kahve falında dişinin oyulduğunu görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ayı oynatıldığını görmek huzur bulacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir