AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınları öpmek

Kahve falında kadınları öpmek

Kahve falında kadınları öpmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, akıllı adımlar atacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kadınları öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Kahve falında kadını memesinden öpmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadınları öpmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, elindekileri de yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dul kadını öpmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, evlerindeki huzurun artacağına yorulur.

Kahve falında evli bir kadını öpmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel bir kadın öpmek mali gücünü yitireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir