AnaSayfa / Genel / Kahve falında dul kadını öpmek

Kahve falında dul kadını öpmek

Kahve falında dul kadını öpmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, rahatının da yerine geleceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalettir.

Kahve falında dul kadını öpmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişiler zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ya da bazı olaylar aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında dul kadın öpmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında dul kadını öpmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dul kadınla evlenmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dul bir kadınla evlenmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dul kadınla yatmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında dul kadınla öpüşmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dul kadının evlenmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dul kadınla evlendiğini görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir