AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kadın öpmek

Kahve falında güzel bir kadın öpmek

Kahve falında güzel bir kadın öpmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, hastalığının düzeleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında güzel bir kadın öpmek gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında güzel kadın öpmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadını öpmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadın öpmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bi kızı öpmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel birini öpmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında güzel kızı öpmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kızı öpmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genç güzel kadın görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir