AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınlar tarafından taşlanmak

Kahve falında kadınlar tarafından taşlanmak

Kahve falında kadınlar tarafından taşlanmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadınlar tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Kahve falında kadınlar tarafından taşlanmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında aile tarafından taşlandığını görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında kocası tarafından taşlanmak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü tarafından taşlanmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir