AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası tarafından taşlanmak

Kahve falında kocası tarafından taşlanmak

Kahve falında kocası tarafından taşlanmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kocası tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Kahve falında kocası tarafından taşlanmak üzüntülerin daha da artacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kocası tarafından boğulmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından yıkanmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, başarısının artacağına delalettir.

Kahve falında kocası tarafından dövülmek iş hayatında rahat edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocası tarafından öpülmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koca tarafından dövülmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında koca tarafından aldatıldığını görmek zenginliği bulacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize inanılır.

Kahve falında kocası tarafından aldatıldığını görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, yollarının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir