AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, düşmanından uzak olacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan tarafından öldürülmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına yorulur.

Kahve falında şeytan tarafından korkutulmak ileride çok zengin biri olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında şeytan tarafından kovalanmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan tarafından kaçırılmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına alamet eder.

Kahve falında şeytan tarafından kovalandığını görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytan taşlamak için taş toplamak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında şeytana taş atmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir