AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak

Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak

Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, her istediğini alabileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Kahve falında kadınlar tarafından taşlanmak falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadın tarafından taşlanmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından taşlanmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkek tarafından taşlanmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş biri tarafından taşlanmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aile tarafından taşlandığını görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir