AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla telefonda konuşmak

Kahve falında kadınla telefonda konuşmak

Kahve falında kadınla telefonda konuşmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadınla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında kadınla telefonda konuşmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadınla telefonda konuşmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle telefonla konuşmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayla telefonda konuşmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda erkekle konuşmak mutluluğunun daim olacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunda konuşmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak kafa olarak daha rahat edileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir