AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla telefonda konuşmak

Kahve falında bir kadınla telefonda konuşmak

Kahve falında bir kadınla telefonda konuşmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Kahve falında bir kadınla telefonda konuşmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kadınla telefonda konuşmak yaşama hevesinden olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonda konuşmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Kahve falında uçakta telefonla konuşmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişiyle telefonla konuşmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla erkekle konuşmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayanla telefonda konuşmak işlerinin hafifleyeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir