AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayla telefonda konuşmak

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak güç kaybedeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ablasıyla konuşmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ablayla konuşmak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayla telefonla konuşmak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalettir.

Kahve falında nişanlıyla telefonda konuşmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda babayla konuşmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işarettir.

Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle telefonla konuşmak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir