AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla telefonda konuşmak

Kahve falında kocayla telefonda konuşmak

Kahve falında kocayla telefonda konuşmak mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocayla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kocayla telefonda konuşmak büyük fırsatlar yakalayacağına, hastalıklarını yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla telefonla konuşmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Kahve falında eşle telefonda konuşmak hayır duaları alınacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına inanılır.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla sevgiliyle konuşmak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda telefonla konuşmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında telefonla bir erkekle konuşmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir