AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda erkekle konuşmak

Kahve falında telefonda erkekle konuşmak

Kahve falında telefonda erkekle konuşmak kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da girişimleriniz konusunda kafanızda soru işaretleri, içinizde bir huzursuzluk varsa ya da konu hakkındaki hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyorsa, içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

Kahve falında erkekle telefonda konuşmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkekle telefonda konuşmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bi erkekle telefonda konuşmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla bir erkekle konuşmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla erkekle konuşmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşle telefonda konuşmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak işlerin büyüyeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir