AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül tutmak

Kahve falında gül tutmak

Kahve falında gül tutmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işarettir.

Kahve falında gül tutmak gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında elinde gül tutmak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulur.

Kahve falında gül tutmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına inanılır.

Kahve falında gülsuyu sürmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gül bahçesinde gezmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor gül görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı gül ekmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül ağacı sulamak sağlık sorunlarının sona ereceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden kırmızı gül almak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir