Kahve falında kadının tıraş olmak

Kahve falında kadının tıraş olmak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, rahata ve huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kadının tıraş olmak gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Kahve falında kadının tıraş olmak sermayesini kaybedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kadını tıraş olurken görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını tıraş etmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafayı tıraş etmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalettir.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tıraş etmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunu tıraş etmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir