AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını tıraş olurken görmek

Kahve falında kadını tıraş olurken görmek

Kahve falında kadını tıraş olurken görmek doyasıya sefasını süreceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işarettir.

Kahve falında kadını tıraş olurken gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Kahve falında kadını tıraş olurken görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında başkasını tıraş olurken görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında sınav olurken görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem olurken görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traş olurken görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işarettir.

Kahve falında birini traş olurken görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sakal traşı olurken yüzünü kesmek zor zamanların geride kalacağına, esenliği bulacağına yorulur.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek düşmanlarına da dost olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir