AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının makatını görmek

Kahve falında kadının makatını görmek

Kahve falında kadının makatını görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının makatını gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kadının makatını görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın makatı görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında makattan kıl koparmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında makata parmak atmak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında makat yalamak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makata parmak sokmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında makat görmek yaşamının tadını çıkaracağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir