Kahve falında makattan kıl koparmak

Kahve falında makattan kıl koparmak başarılı ve kazançlı olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, onların güvenini sarsacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ticarette öne geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında makattan kıl koparmak gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında kıllı makat görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makatta kıl görmek hastalıkların biteceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında makattan kıl koparmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında makat deliği görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına yorulur.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makatta kan görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın makatı görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına delalettir.

Kahve falında makata parmak atmak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top