AnaSayfa / Genel / Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında makattan kurt çıktığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda mevcut durumunuzda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında makatından kurt çıktığını görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, günahlarına tövbe edeceğine inanılır.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında makattan yılan çıktığını görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makattan solucan çıktığını görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında makattan kurt dökmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının makatını görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kıllı makat görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında makatta kıl görmek mesleğine dört elle sarılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir